Navodila za uporabo Varikosette

Krema Varikosette proti krčnim žilam - navodila za uporabo

Kako uporabljati?

Varikosette se bori proti krčnim žilam na kateri koli stopnji zapletenosti bolezni. Po mnenju strokovnjakov pa z zdravljenjem bolezni ne smemo odlašati, saj lahko to privede do bolj zapletenih bolezni drugih organov. Ta krema je primerna tudi za preprečevanje bolezni. Zagotavlja elastičnost, lajša otekline, ima prijeten vonj, po nanosu pa prijetna svežina in lahkotnost.

Varikosette je certificiran izdelek, ki je svojo prednost dokazal v kliničnih preskušanjih. Po mnenju vodilnih strokovnjakov s področja flebologije je rezultat opazen že po prvem mesecu uporabe kreme.

Dejansko je orodje popolnoma preprosto za uporabo. Prijava poteka v treh fazah brez pomoči:

Navodila za uporabo
  • Prvi korak je pripraviti kožo na nanosPred nanosom kreme mora biti koža čista in rahlo vlažna za boljše vpijanje izdelka. Vlaga blagodejno vpliva na hitrejšo interakcijo povzročitelja z žariščem bolezni. Po mnenju strokovnjakov bi morali zajeti tudi majhno območje okoli krčnih žil
  • Drugi korak - nanosVarikosette je treba nanašati s čistimi rokami z nežnimi masažnimi gibi. Pacient količino nanesene kreme na aplikacijo uravnava samostojno, posluša svoje telo in je pozoren na postopek vpijanja. Zdravilo Varikosette je treba nanašati 2-krat na dan. Poleg tega bi morali za hitrejše okrevanje odpraviti slabe navade, dnevno izvajati vaje in masirati žarišča bolezni.
  • Tretja stopnja čaka na rezultatRezultat namreč ne bo dolgo pričakoval, proizvajalec trdi, da je opazen že po prvi uporabi kreme. Vse, kar morate storiti, je nadzor nad popolno absorpcijo Varikosette!

Indikacije in kontraindikacije

Na žalost nobena oseba ni imuna na krčne žile. Spodaj je nekaj najpogostejših simptomov bolezni:

  • pogosto otekanje okončin;
  • težave s hojo;
  • stalne bolečine in teža v nogah;
  • pogosti krči;
  • nezdrav videz nog;
  • nelagodje po dolgotrajni telesni aktivnosti;
  • nestabilno čustveno stanje;

Če vsaj en simptom bolezni sovpada, je treba zdravljenje začeti takoj.

Hude oblike krčnih žil se pojavijo zaradi dejstva, da oseba ne posveča ustrezne pozornosti svojemu zdravju in se z njo ravna malomarno.

Naravna sestava zdravila Varikosette je prispevala k temu, da ni kontraindikacij za njegovo uporabo. Krema proti krčnim žilam ima najbolj blag vpliv na bolezen. Prav tako zdravilo lajša otekline, normalizira krvni obtok in izboljša čustveno ozadje. Ne povzroča alergij.

Varikosette nima starostnih omejitev. Po mnenju strokovnjakov v Sloveniji je ta krema proti krčnim žilam najučinkovitejša med tekmeci.